آخرین اخبار
 
کد مطلب: 106326
اين مواد غذايي دشمن آهن بدنتان هستند
تاریخ انتشار : 1395/10/04 14:47:33
نمایش : 450
يک متخصص تغذيه گفت: برخي از مواد غذايي از جمله چاي باعث کاهش جذب آهن بدن مي شود.
به گزارش منطقه آزاد، رضا نوري متخصص تغذيه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بيان اينکه آهن در سلامت و تامين اکسيژن بدن تاثير بسزايي دارد، گفت: آهن در خون، سلول ها و كبد ذخيره مي شود که کمبود آن باعث کاهش تاثيرات گلبول هاي سفيد در حفظ ايمني بدن مي شود
 
وي درباره عوامل تاثير گذار بر افزايش آهن بدن گفت: مواردي مانند بارداري، خستگي، مراحل رشد، از دست دادن خون در حين عمل جراحي و كم خوني باعث افزايش جذب آهن مي شود.
 
اين متخصص تغذيه با بيان اينکه در زمان تامين کافي آهن بدن، جذب آن رو به کاهش است، اظهار داشت: آهن در مواد غذايي گياهي و حيواني (گوشت) يافت مي شود که نوشيدن چاي و قهوه با غذا، مصرف اسفناج، اسيد کلرييريک، پلي فنل، ويتامين C، آنتي اسيد با غذا، مكمل، كلسيم و فسفر جذب آن را کاهش مي دهد.
 
وي با بيان اينکه پلي فنل باعث درمان سرطان و بهبود دردهاي استخواني مي شود، عنوان کرد: مصرف انگور و چاي سبز (سرشاز از پلي فنل) همراه با هر وعده غذايي باعث کاهش آهن بدن مي شود.  
 
نوري با اعلام اينکه نوشيدن چاي باعث کاهش 10 درصدي حمله قلبي مي شود، تصريح کرد: مصرف چاي به دليل وجود ماده فلاوونوئيد مانع لخته شدن خون مي شود. 
 
وي افزود: عواملي مانند تعريق و ادرار زياد، يبوست و خونريزي بيش از حد آهن بدن را دفع مي کند.
 
انتهاي پيام/ 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
 
قرارگاه امام رضا(ع)
 
مسابقه کتابخوانی
اوقات شرعی
نشر خبر
جهادگران دانشجو